Vannya. 33 Публикувано 7 Август, 2020 Напишете кой е най-добрият админ в сървърите ни и защо.Нямате право да гласувате за себе си. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара
👨slack 1 Отговорено 16 Август, 2020 Господина с очилата, @king ! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара
✿MaLkAtA 6 Отговорено 27 Август, 2020 T0$[H]KoFF ;]]] Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара
insta kofa lubche 4 Отговорено 10 Септември, 2020 King i xAyC Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара
m0ney 19 Отговорено 10 Септември, 2020 hidden, нов е ама ги хапе яко Цитирай Kачествена изработката на цс сървър мод + форум, бан и гаг система. Сподели публикацията Адрес на коментара
⌛| HEROINE | 8 Отговорено 13 Септември, 2020 Мен ме кефят xayc и moneyto :Д 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара
insta kofa lubche 4 Отговорено 30 Октомври, 2020 Аз 1 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара
m0ney 19 Отговорено 1 Ноември, 2020 соттко е най-добрия щото не излиза от сървъра ако му се плащаше на час щеше да разори всички ;д 1 1 Цитирай Kачествена изработката на цс сървър мод + форум, бан и гаг система. Сподели публикацията Адрес на коментара
Sottko* 32 Отговорено 10 Декември, 2020 Благодаря! ;д Поздрави - Trevichka-CS.Fun! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара