👨Milen 0 Публикувано 15 Декември, 2020 1. Име и години? - Милен 18 2. Името/Nick с което играете в сървъра? - MiLeN Is HeRe ! 3. От колко време играете при нас? - Не помня но има 2 месеца със сигурност! 4. Били ли сте Администратор преди, ако да, то къде сте били? - Да, в Bulgarska Trewa 5. По колко време бихте отделили време за сървъра? - Колкото мога 6. Линк към вашия gametracker, който отчита вашето реално играно време: - С този ник съм играл малко но ако трябва аз ще ви кажа другите никове с които съм играл. Сподели публикацията Адрес на коментара
Vannya. 25 Отговорено 15 Декември, 2020 ПРОТИВ. Първо не си спазил изискванията, а веднага си пуснал кандидатура. Второ това "колкото мога" мен не ме устройва. И трето, вместо да ни ги казваш тези никове, можеше да дадеш линкове поне на 1,2 да погледнем изиграното време с тях. Но все пак и другите нека изкажат мнение. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара
⌛| HEROINE | 8 Отговорено 17 Декември, 2020 И аз съм ПРОТИВ! Не съм те виждал в нито един сървър от веригата. Сподели публикацията Адрес на коментара
m0ney 18 Отговорено 17 Декември, 2020 Против със горе споменатите причини и това "колкото мога" е... ужас. Съвет: бъди активен в д2 или пускай теми във форума, за да бъдеш одобрен. Kачествена изработката на цс сървър мод + форум, бан и гаг система. Сподели публикацията Адрес на коментара
[b7k]-InSoMnIa 2 Отговорено 17 Декември, 2020 Сървъра е нов и няма как да имаш натрупани минути, но имаме и други сървъри, а аз не съм те засичал там. Във форума също не си активен. За сега съм Пас. Нека главните да преценят Сподели публикацията Адрес на коментара
Vannya. 25 Отговорено 17 Декември, 2020 ОТХВЪРЛЕН! Опитай се да покриеш изискванията и ако имаш желание опитай пак. Сподели публикацията Адрес на коментара