👨Jellyfish 2 Публикувано 30 Януари Искам да попитам защо има лаг в сървар дъст2 до преди 1 месец нямаше а сега доста хора се оплакват! извинявам се ако темата не е в подходящия раздел! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара
m0ney 19 Отговорено 30 Януари cl_cmdrate 60, cl_updaterate 60 i rate 25000 пробва ли? Не виждам пинга на играчите на надвишава 15 средна стойност, така че не виждам проблем, може да е при теб нещо? Направи си speedtest и го прати тук Цитирай Kачествена изработката на цс сървър мод + форум, бан и гаг система. Сподели публикацията Адрес на коментара
Sottko* 32 Отговорено 30 Януари Нета ми е пълна боза и пинга ми е 8-10 макс. Не мисля, че е от сървъра @m0ney Може да потвърди за нета ми. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара
👨Jellyfish 2 Отговорено 31 Януари Преди 17 часа, Jellyfish написа: Искам да попитам защо след рестарт на мапа има лаг в сървар дъст2 до преди 1 месец нямаше а сега доста хора се оплакват! извинявам се ако темата не е в подходящия раздел! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара