👨NERON 1 Публикувано 1. Име и години? - 29 2. Името/Nick с което играете в сървъра? - NERON 3. От колко време играете при нас? - от месец 4. Защо искате да станете Сървър Админ в сървъра? - Ще помогна с развитието на сървър-а. да няма обиди и хакери .5. Били ли сте Администратор преди, ако да, то къде сте били? - да 6. По колко време можете да отделяте за сървъра, за който кандидатствате? - 7/8 chasaпонякога и повече когато се налага. 8. Discord, Skype, Facebook, Instagram, Steam за връзка? - Discord - Имате ме в Discord. Steam - Нямам 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара
Vannya. 32 Отговорено От мен имаш НЕ! 1. В Условия, за да станеш Сървър админ не си спазил точка 7. 2.Попълнил си образеца на половина. 2.1. Не си си написал името. 2.2. Не си дал никаква връзка. Това "Имате ме в Discord" не означава нищо. Няма да тръгнем да си правим труда да те издирваме в дискорд сървъра ни! 2.3. Не си дал линк към gametracker с изиграното време в сървъра. +Написал си твърде неграмотно заглавието. 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара
👨NERON 1 Отговорено вчера в 10:33 AM Преди 16 часа, NERON написа: 1. Име и години? - Христо 29 2. Името/Nick с което играете в сървъра? - NERON 3. От колко време играете при нас? - от месец 4. Защо искате да станете Сървър Админ в сървъра? - Ще помогна с развитието на сървър-а. да няма обиди и хакери .5. Били ли сте Администратор преди, ако да, то къде сте били? - да 6. По колко време можете да отделяте за сървъра, за който кандидатствате? - 7/8 chasaпонякога и повече когато се налага. 7лhttps://www.gametracker.com/player/NERON/93.123.18.7:27015/ 8. Discord, Skype, Facebook, Instagram, Steam за връзка? - Discord -NERON#3553 Steam - Нямам Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара
👨NERON 1 Отговорено вчера в 10:38 AM Преди 15 часа, Vannya. написа: От мен имаш НЕ! 1. В Условия, за да станеш Сървър админ не си спазил точка 7. 2.Попълнил си образеца на половина. 2.1. Не си си написал името. 2.2. Не си дал никаква връзка. Това "Имате ме в Discord" не означава нищо. Няма да тръгнем да си правим труда да те издирваме в дискорд сървъра ни! 2.3. Не си дал линк към gametracker с изиграното време в сървъра. +Написал си твърде неграмотно заглавието. извинявам се че така го написах, през телефона беше. ако може дайте ми шанс :)) Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара
m0ney 19 Отговорено вчера в 01:06 PM Кандидатсваш за респаун но си дал линк към активноста ти в дъст 2.. Това, че си написал канидатурата от телефона не е извинение, не си си направил труда просто. От мен имаш НЕ за сега. Цитирай Kачествена изработката на цс сървър мод + форум, бан и гаг система. Сподели публикацията Адрес на коментара